Clio E-Tech full hybrid

az életre hangolva

r-dam_1279390_ig_w600_h337.jpg

Clio... és most hibrid

Az új, automatikusan feltölthető hibrid motornak köszönhetően a Clio E-Tech full hybrid páratlan vezetési élményt, illetve alacsonyabb fogyasztást biztosít.

motorok

CLIO E-TECH FULL HYBRID: A CLIO
ÚJRAFOGALMAZZA A HIBRID FOGALMÁT

r-dam_1086466_ig_w400_h225.jpg

akár 80%-ban elektromos üzemmód a városi használat során


Ismerkedjen meg az elektromos vezetés egyedi élményével! A Clio E-Tech full hybrid az elektromos és a belső égésű motorokat egy páratlanul hatékony, automata Multi-mode váltóban egyesíti. Az eredmény: könnyed elektromos elindulás, elektromos vezetés a városban megtett idő akár 80%-ában, illetve az elektromos autó csendes működése

renault-clio5-hev-ph1-010_ig_w400_h225.jpg

alacsonyabb költségek mind a városban, mind az országúton


Ha hibrid autóra vált, alacsonyabb költségekkel számolhat az üzemanyag-fogyasztásra vonatkozóan mind az országúton, mind a városban, ahol akár 40%-kal kevesebbet fogyaszthat a benzines autókhoz képest. A Clio E-Tech full hybrid volánja mögött teljes nyugalomban utazhat: nagy hatótávolság, vezeték nélkül… és a Clio teljes kényelme!

renault-clio5-hev-ph1-005_ig_w400_h225.jpg

új vezetési élmény


A Clio E-Tech full hybrid a 145 lóerős kombinált teljesítményének köszönhetően élénk gyorsulásra képes, méghozzá élvezetes és biztonságos módon. A Multi-mode automata sebességváltóval felszerelt elektromos motorok azonnali reakcióképessége gyors elindulást és könnyed sebességváltást tesznek lehetővé. A különböző Multi-Sense® módoknak köszönhetően személyre szabhatja a vezetési élményt.

Márkáink